Перлени мъниста – Епизод 1

Вижте какво ще се случи в епизод 1 на сериалът ” Преплетени мъниста ”

В първия епизод от сериала Преплетени мъниста, който беше излъчен в четвъртък, 25 януари, пътищата на Азем се пресичат с Дилбер, докато се бори да изгради нов живот за себе си след затвора.

Азем отива в затвора за убийството на жена си преди години. 

Силните приятелства, които създава в затвора, стават още по-силни с наближаването на деня на освобождаването на Азем. 

Азем напуска затвора с емоционално сбогуване с приятелите си. Азем посещава съпругата си Ханде, за чиято смърт е обвинен, на нейния гроб.

 Изразявайки копнежа си по съпругата си със стихотворението, което прочете, Азем каза: „Това е не само твоята любов, но и твоят извършител!“

Той не може да контролира емоциите си, докато чете стиховете си. Докато Азем води делови разговор по телефона на входа на хотела, идва Зерре. Зере е както асистент, така и братовчед на Дилбер.

 Жаргонните разговори на Zerre дразнят Azem. По време на спора между Azem и Zerre, Dilber слиза долу и първата среща с Azem се провежда по изпълнен със събития начин.

Захир е човекът, за когото Дилбер е била принудена да се омъжи преди години. Дилбер му помага да стои настрана, като му дава пари от време на време. 

Захир обаче, който вижда Азем и Дилбер един до друг и дори се целуват, създава неприятности и създава проблеми. Азем идва в къщата на Нергис и Касъм и след много години си спомня жена си с най-близките си приятели. 

Истината, която преди години не можеше да бъде казана на никого по настояване на Азем, е рана, която не зараства в Нергис и Касъм. 

Азем, тръгвайки от вечерята в къщата на Пирайе, вижда Захир пред себе си, докато върви по улицата, за да влезе в хотела. Захир не е сам и той и хората му пребиват Азем до смърт. 

СЛЕДЕТЕ ВСИЧКИ НОВИ ЕПИЗОДИ ВЪВ ВСИЧКИТЕ НИ ФЕЙСБУК ГРУПИ:

>Нови епизоди на всички СЕРИАЛИ

ВСИЧКИ СЕРИАЛИ НА ЕДНО МЯСТО

>Група за ” Турски сериали “

>Турски сериали с превод

Всички епизоди на сериалът ” Преплетени мъниста

СЛЕДЕТЕ ВСИЧКИ СЕРИИ И В YOUTUBE

Loading

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ТЪРСИ КОНКРЕТЕН ЕПИЗОД